Ehdot Ja Edellytykset

Verkkokauppa lattialaatta.fi Myyntiehdot

Myyntiehtojen voimassaolo

 1. Myyntiehdot koskevat tavaroiden ja palveluiden ostamista ostajan (jäljempänä Kuluttaja) ja yrityksen Viimistluskaubamaja OÜ (jäljempänä lattialaatta.fi) välillä lattialaatta.fi verkkokaupasta.
 2. Näiden ehtojen lisäksi tuotteiden ostamista lattialaatta.fi -verkkokaupasta säätelevät Virossa voimassa oleva velvoiteoikeuslaki, kuluttajansuojalaki ja muut säädökset.
 3. Verkkokauppa lattialaatta.fi pidättää oikeuden tehdä muutoksia myyntiehtoihin. Mainituista muutoksista ilmoitetaan verkkosivulla lattialaatta.fi.

Hintatiedot

 1. Kaikki verkkokaupan lattialaatta.fi hinnat on mainittu euroissa ja sisältävät 20% arvonlisäveron.
 2. Verkkokauppa lattialaatta.fi pidättää oikeuden tehdä muutoksia myyntihintoihin, jotka ilmoitetaan verkkosivulla lattialaatta.fi.
 3. Hinta ei sisällä toimitusta, jos ei ole mainittu toisin. Asiakas voi noutaa itse tuotteet tai tilata toimituksen lattialaatta.fi välityksellä. Lattialaatta.fi ei tarjoa toimituspalvelua, vaan on toimituspalvelun välittäjä, jonka vuoksi toimituskustannuksia ei hyvitetä asiakkaalle, jos tuote palautetaan.
 4. Poistomyyntihinnat ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, suosittelemme kysymään asiakaspalvelusta tuotteen saatavuutta.

 

Myyntisopimuksen voimassaolo

 1. Tuotteen myyntisopimuksella verkkokauppa lattialaatta.fi sitoutuu luovuttamaan Kuluttajalle olemassa olevan, valmistettavan tai verkkokauppa lattialaatta.fi:n tulevaisuudessa hankkiman Tuotteen ja mahdollistamaan omistusoikeuden luovuttamisen Kuluttajalle. Kuluttaja puolestaan sitoutuu maksamaan verkkokauppa lattialaatta.fi:lle Tuotteesta esitetyssä laskussa mainitun summan ja vastaanottamaan Tuotteen.
 2. Tilaukset, joita ei ole maksettu, peruutetaan 14 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä.
 3. Myyntisopimus tulee voimaan, kun Kuluttajan suorittama maksu on saapunut Verkkokaupan pankkitilille.

 

Tavaran/Tuotteen vastaanottaminen

 1. Saapunut tuote on tarkistettava ennen vastaanottamista.
 2. Jos huomaat tavarassa vaurioita, ottaa tavaroita purettaessa mahdollisuuksien mukaan kuvia vaurioituneesta tavarasta ja kirjoittaa kuljetusrahtikirjaan (CMR) luettavalla tavalla merkinnät vaurion luonteesta ja laajuudesta.
 3. Lavojen/tavaralaatikoiden visuaaliset vauriot, joita ei ole merkitty tavarankuljetusrahtikirjaan (CMR), eivät ole oikeutettuja korvaukseen myöhemmin. Lattialaatta.fi ei tarjoa kuljetuspalvelua, vaan toimii kuljetuspalvelun välittäjänä varmistaakseen asiakkaalle sopivimman toimituksen ja mahdolliset kuljetuspalvelun aiheuttamat visuaaliset vauriot tulee kirjata kuljetusrahtikirjaan (CMR) kuljetusta vastaanottaessa. Tämän toiminnon avulla voit tehdä valituksen kuljetuspalvelua tarjoavalle yritykselle ja vaatia korvausta vaurioituneesta tavarasta.

 

Toimitus

 1. Myyntisopimuksen voimaantulon jälkeen verkkokauppa lattialaatta.fi valmistelee tilauksen ja luovuttaa sen yrityksen logistiikkakumppaneille toimitettaviksi, jos asiakas on tilannut kuljetuspalvelun viimistluskaubamaja.ee:n kautta.
 2. Tavaroiden toimittamiseksi on annettava oikeat ja voimassa olevat tiedot tilausta tehtäessä.
 3. Verkkokauppa lattialaatta.fi ei vastaa tavaran toimituksen viivästymisestä, jos tavarat on luovutettu logistiikkakumppaneille ajallaan, mutta toimituksen viivästyminen johtuu olosuhteista, joista verkkokauppa lattialaatta.fi ei voinut vaikuttaa tai ennakoida.
 4. Jos varastossa on haluttu määrä tuotteita, toimitus  Suomessa kestää 3-5 työpäivää, tilaustuotteiden toimitus n. 2-4 viikkoa.

 

 

Palautusoikeus

 1. Tilauksen vastaanottamisen jälkeen Kuluttajalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa solmittu sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.
 2. Palautettava tuote tulee olla pakattu alkuperäiseen pakkaukseen.
 3. Tuotteen osittainen palautus ei ole tavallisesti sallittua.
 4. Mikäli palautuksen syynä on tuotteen huono laatu, vaihdamme tuotteen tai sen vialliset osat laadukkaampiin tai hyvitämme rahat.
 5. Romu tai vahingoittunut tuote korvataan Viron valtion lakien mukaisesti.
 6. Laadukkaat tuotteet, jotka on koottu tai yritetty koota, ei voi palauttaa.
 7. Palautusoikeus ei koske erikoistilauksesta valmistettua tuoteitta (mukaan lukien asiakkaan pyynnöstä mittoihin leikatut rullamateriaalit/ muut tuotteet) eikä käytettyjä tai vaurioituneita tuotteita.
 8. Tavaran palauttamiseksi sinun tulee lähettää peruuttamispyyntö vapaassa muodossa sähköpostiosoitteeseen info@lattialaatta.fi e-postiaadressile.
 9. Kuluttajan on palautettava tavara viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen lähettämisestä.
 10. Vaihdettava tai palautettava tuote ei saa olla vahingoittunut ja siinä ei saa olla käytön jälkiä. Palautettavaa tavaraa tulee pakata näin, että se ei voi vaurioitua kuljetuksen aikana.
 11. Jos sopimus perutaan, Kuluttaja maksaa tavaraan palautuskustannukset.
 12. Verkkokauppa lattialaatta.fi palauttaa tavarasta maksetun hinnan Kuluttajalle viimeistään 14 päivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta. Ennakkomaksu palautetaan, kun olemme tarkastaneet palautetut tavarat.
 13. 14 päivän palautusoikeus koskee vain yksityishenkilöitä, ei oikeushenkilöitä.

 

Ylivoimainen este

 1. Verkkokauppa lattialaatta.fi ei vastaa Asiakkaalle aiheutuneista vahingoista tai tavaran toimituksen viivästymisestä siinä tapauksessa, jos vahinko tai tuotteen toimituksen viivästyminen on aiheutunut syystä, johon verkkokauppa lattialaatta.fi ei voi vaikuttaa tai tietää etukäteen.

 

Henkilötietojen käsittely

 1. Kuluttaja antaa verkkokaupassa tietoja antaessaan ja vastaavalla vahvistuksella luvan kerätä ja käsitellä Kuluttajan henkilötietoja (nimi, puhelinnumero, toimitus- ja/tai kotiosoite, sähköpostiosoite) ja jakaa tietoja kuljetuskumppaneille tuotteen toimittamista varten.
 2. Kuluttajalla on milloin tahansa oikeus kieltää omien henkilötietojen kerääminen ja käyttäminen, lukuun ottamatta silloin, jos se on välttämätöntä sopimukseen perustuvan vaatimuksen esittämiseksi tai tuotteen toimittamiseksi.
 3. Sähköisten henkilötietojen käyttö suoramarkkinointiin tapahtuu ainoastaan silloin, kun Kuluttaja on antanut siihen suostumuksen verkkosivulla lattialaatta.fi liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi.
 4. Salainen tietoliikenne pankkien kanssa ostoksia maksaessa takaa Kuluttajan henkilökohtaisen pankkitunnusten turvallisen käytön eikä Verkkokaupalla ole myöskään pääsyä niihin.

Valitukset

 1. Verkkokauppa lattialaatta.fi vastaa Kuluttajalle myydyn tuotteen sopimusehtoihin vastaamattomuudesta tai puutteista, jotka havaitaan kahden vuoden aikana tuotteen luovuttamisesta Kuluttajalle.
 2. Kuluttajalla on puutteen havaitessaan oikeus ottaa yhteyttä verkkokauppaan lattialaatta.fi kahden kuukauden kuluessa esittämällä lasku, jonka perusteella tuote maksettiin.
 3. Jos tuotteessa ilmenee vikoja tai puutteita, pyydämme lopettamaan tuotteen käytön.
 4. Verkkokauppa lattialaatta.fi ja Kuluttaja sopivat keskenään puutteellisen tuotteen korjaamisesta tai korvaamisesta toisella tuotteella. Kyseisen tuotteen korjauskustannukset maksaa takuukorjausta tarjoava yritys tai sen puuttuessa verkkokauppa lattialaatta.fi.
 5. Verkkokauppa lattialaatta.fi ei vastaa Kuluttajan aiheuttamista tuotteen puutteista, jotka ovat syntyneet tuotteen väärän säilyttämisen tai väärän käytön seurauksena.
 6. Jos tuote ei vastaa vaatimuksia tai se on puutteellinen, pyydämme lähettämään sähköpostiosoitteeseen info@lattialaatta.fi valituksen, johon on merkitty tilaajan nimi, puhelinnumero, tilausnumero ja tuotteen vian tai puutteen tarkka kuvaus. Jos mahdollista, liitä mukaan kuvia puutteista.
 7. Tuotteen vikaa tai puutetta koskeva valitus tulee esittää kahden kuukauden kuluessa tuotteen vian tai puutteen havaitsemisesta.
 8. Kaikki valitukset luetaan ja Kuluttajaan otetaan yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän kuluttua valituksen vastaanottamisesta.
 9. Kuluttajalla on oikeus vaatia verkkokaupalta lattialaatta.fi ostohinnan alentamista tai sopimuksen irtisanomista ja vaatia tuotteesta maksettua rahaa takaisin, jos verkkokauppa lattialaatta.fi ei voi korjata tuotetta tai korvata sitä toisella tuotteella, tuotteen korjaaminen tai korvaaminen toisella epäonnistuu, verkkokauppa lattialaatta.fi ei ole korjannut tuotteen puutetta kohtuullisen ajan kuluessa tai kuluttajalle on aiheutunut aiheetonta vaivaa.

 

Kuluttajan oikeus kääntyä kuluttajariitalautakunta puoleen
Jos Verkkokauppa on kieltäytynyt ratkaisemasta Kuluttajan valitusta tai Kuluttaja ei hyväksy Verkkokaupan tarjoamaa ratkaisua ja katsoo, että hänen oikeuksiaan on rikottu tai on toimittu hänen etujensa vastaisesti, Kuluttaja voi esittää valituksen Kuluttajansuojalautakuntalle tai oikeuteen. Kuluttaja voi esittää valituksen itse tai edustajan välityksellä. Kuluttajansuojalautakunta tiedot on ilmoitettu heidän verkkosivuilla, EU-jäsenvaltioissa aiheutuvien ongelmien ratkaisemiseksi otetaan yhteyttä Euroopan kuluttajakeskukseen.