Täydelliset ratkaisut vaativille asiakkaille

Lattialaatta.fi tarjoaa kattavan ratkaisun – konsultointi, näytteet, materiaalit, kuljetukset sekä ammattimaiset asennus- ja huoltopalvelut.

Olemme sitoutuneita
tarjoamaan parhaat tuotteet

Lattialaatta.fi verkkokauppasta löydät suurimman valikoiman lattiapäällysteitä, laattoja, saniteettitavaroita, terassilautoja sekä terassilaatoja ja huonekaluja. Annamme ammattitaitoista neuvontaa materiaalien soveltuvuudesta haluamaasi ympäristöön.

Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita asennukseen ja viimeistelyyn sekä ammattimaisia asennus- ja huoltopalveluita lattiapäällysteille. Tilatessasi meiltä materiaaleja, tuotteet asenukkseen ja asennustöitä, tarjoamme 3 vuoden takuun tavanomaisen 2 vuoden takuuajan sijaan.

parkett-tamm-1-lip

Meillä on laaja valikoima lattiapäällysteitä, keraamisia laattoja, terassilautoja, terassilaatoja, saniteettitavaroita kuten kylpyammeet, kylpyhuonekalusteet, suihkukaapit, suihkunurkkat, wc-pönöt, pesualtaat, hanat ja suihkusetit, WC- asennustelinet, suihkualustat laadukkailta eurooppalaisilta valmistajilta ja sen ansiosta voimme tarjota hyvän hinta-laatusuhteen.

— lattialaatta.fi
Parketid müük
põrandalauad-tamm-eri-laiusega-lauad
ceramic-tiles-abk-sensi-signoria-calacatta-michelangelo-lux-160x320
TARJOUS

Meillä on laaja valikoima korkealaatuisia eurooppalaisia merkkejä.

YHTEYSTIEDOT

Puhelin: +372 53 942 398